Click for English version
 
> Styrprocessen/
    implementering
 
> Startsidan
"Representing Sweden..."
px
2010-12-03

Än en gång har Ungdomsstyrelsen bjudit in Trialog och Ove Strand till ett av sina evenemang. Denna gång gällde det rikskonferensen 2010 och det inledande seminariet ”Youth Influence – the Real Deal”. Trialog fick ta platsen som det svenska exemplet som tillsammans med Nederländernas och Tysklands representant…

… i en fullbokad sal i Munchenbryggeriet i Stockholm genomförde semínariet på engelska.

Trialogs del – ”Strategies and governance processes” är en förkortad variant av den inledande föreläsningen i Trialogs implementeringsprocess. Den har till syfte att skapa förståelse och insikt bland beslutsfattare och tjänstemän om medborgardialog i allmänhet och ung-dialog i synnerhet som en strategiskt viktig fråga för en kommun. Läs mer.
 
Jämförelsen mellan uppdraget ”dialog med unga” och uppdraget ”vattenförsörjning” med begrepp som säkring och avvikelsehantering i fokus gav ett stort antal av deltagarna anledning att visa intresse och lämna engagerade och reflekterande kommentarer.

I Trialogs del i detta seminarium ingick för första gången förinspelade samtal från medborgare till medborgarkontoret för att ge presentationen extra krydda och näring till reflektioner.
 

För mer info
px

Länkar:


Nyhetsarkiv
px
Klicka nedan för att läsa fler nyheter.
px
> Nyheter
Uppdrag- och referensarkiv
px
Klicka på länken nedan för se Trialogs referenser och uppdrag.

> Referenser